LEIDEN

Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T: 071-5162370

LEIDEN

Levendaal 73-75
2311 JE Leiden
T: 071-5162370
VINCENT DEELT GRAAG ZIJN SUCCESFORMULE MET JOU

Het belangrijkste verschil tussen RE/MAX en andere makelaardijen is eigenlijk heel simpel. Anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst bestaat een RE/MAX kantoor uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben deze makelaars zich aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld: RE/MAX.

RE/MAX makelaarsgilde leiden zorgt voor een professionele omgeving waarin makelaars, met veel plezier, een succesvolle carrière kunnen opbouwen. Wij hebben ons ten doel gesteld om het grootste kantoor te hebben op het gebied van aantal makelaars, zodat wij kunnen zorgen voor de beste trainingen, service en systemen. Hierdoor worden de makelaars in staat gesteld om slimmer en sneller te werken. De makelaar kan hierdoor een keuze maken tussen meer vrije tijd of meer omzet.

In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en zij bieden ondersteuning aan de makelaars. Zo kunnen de makelaars zich toeleggen op datgene waar zij in uitblinken: het bemiddelen in onroerende goederen.

De voordelen van een RE/MAX makelaar

 • Grootste makelaarskantoor van Leiden
 • Aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
 • Wij werken samen met de grootste hypotheekverstrekker van Leiden
 • Staan in de vastgoed top 100
 • Wij doen veel aan lead generatie

VIDEO'S
 
 
 
 
 
CONTACT
Vul dit contactformulier in om de eerste stap naar jouw eigen succesformule te zetten.
   Ben je een makelaar of wil je een makelaar worden?
  Ik ben makelaarIk wil makelaar worden

  Als u makelaar bent, heeft u al een diploma?
  ARMTKRMTRMTIk wil intern opgeleid worden

  Hoe ben je op JouwSuccesFormule.com terechtgekomen?