HOOFDDORP

Wijkermeerstraat 5-7
2131 HB Hoofddorp
T: 023-2100700

HOOFDDORP

Wijkermeerstraat 5-7
2131 HB Hoofddorp
T: 023-2100700
DENNIS DEELT GRAAG ZIJN SUCCESFORMULE MET JOU

Ben jij die ondernemer met een sales hart en heb je meer dan affiniteit met, of ben je al actief in het vastgoed dan is RE/MAX Makelaar worden echt iets voor jou.

RE/MAX Uw makelaar in Hoofddorp is een jong dynamisch makelaarskantoor wat zich compleet differentieert van de traditionele aanpak. Onze missie: binnen 5 jaar de nummer 1 in Hoofddorp, in makelaars, transacties en tevreden klanten. Onze visie: De nummer 1 wordt je alleen maar als je focus houd en samenwerkt met een team gemotiveerde, gedreven en servicegerichte professionals, die het credo “Have Fun” omarmen.

Onze makelaars zijn allemaal zelfstandig ondernemers, dit zorgt voor een enorme gedrevenheid, een frisse klantgerichte benadering, een innovatieve en creatieve denkwijze, kortom de juiste ingrediënten die nodig zijn om het best mogelijke resultaat en succes uit jou te halen.

Zelfstandig ondernemer maar toch niet alleen en nog je eigen inkomen bepalen ook, dat is waar RE/MAX Uw Makelaar voor staat. RE/MAX Uw Makelaar is aangesloten bij ’s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. Met meer dan 120.000 aangesloten makelaars beschikt RE/MAX over een uitgebreid netwerk aan kennis en ervaring die je onuitputtelijk kunt gebruiken en voor je eigen succes in kunt zetten.

RE/MAX heeft de beste opleidingen en trainingen in huis om jou op het benodigde opleidingsniveau te krijgen en te houden. Het logo met onze Ballon is voor velen een punt van herkenning en vertrouwen. Zal jij hem ook met trots dragen?

Denk jij dat wij bij je passen en durf jij de uitdaging aan om het nu eens echt anders te gaan doen? Reageer dan snel!
VIDEO'S
 
CONTACT
Vul dit contactformulier in om de eerste stap naar jouw eigen succesformule te zetten.
     Ben je een makelaar of wil je een makelaar worden?
    Ik ben makelaarIk wil makelaar worden

    Als u makelaar bent, heeft u al een diploma?
    ARMTKRMTRMTIk wil intern opgeleid worden

    Hoe ben je op JouwSuccesFormule.com terechtgekomen?