DEN HAAG

Zoutmanstraat 47
2518 GM Den Haag
T: 070-2170271

DEN HAAG

Zoutmanstraat 47
2518 GM Den Haag
T: 070-2170271
ELLEN DEELT GRAAG HAAR SUCCESFORMULE MET JOU

Altijd van gedroomd om een eigen onderneming te starten? Heeft u saleservaring, bent u commercieel, een relatiebouwer en heeft u net zoveel liefde voor mensen en woningen dan ik, neem dan contact met ons op!

Remax City Makelaardij zoekt nog een aantal gemotiveerde makelaars. Commercieel ingestelde mensen die een verkoop (sales) achtergrond hebben. Ervaring in de makelaardij is een pré maar geen must. Onze interne opleidingen geven u voldoende mogelijkheden om door te groeien.
Wij zoeken enthousiaste, proactieve en creatieve collega’s met een klantgerichte houding. Jouw kennis of nieuwsgierigheid in de makelaardij zet je daarbij goed in en je bent in staat mensen op een gedegen en persoonlijke wijze te adviseren. Tevens ben je in staat de functie zelfstandig en in teamverband uit te voeren.

RE/MAX City Makelaardij is gevestigd in het Zeeheldenkwartier, een hippe en trendy wijk nabij het hart van de stad. Wij bieden een gedegen opleiding in een modern kantoor met een goede en open werksfeer. Marketing en leads staan bij ons centraal, waarbij wij met elkaar een goede marktpositie wensen te behalen.

VIDEO'S
 
CONTACT
Vul dit contactformulier in om de eerste stap naar jouw eigen succesformule te zetten.
     Ben je een makelaar of wil je een makelaar worden?
    Ik ben makelaarIk wil makelaar worden

    Als u makelaar bent, heeft u al een diploma?
    ARMTKRMTRMTIk wil intern opgeleid worden

    Hoe ben je op JouwSuccesFormule.com terechtgekomen?