BOVENKARSPEL
HEERHUGOWAARD

De Tuin 23
1611 KR Bovenkarspel

Bickerstraat 33
1701 ED Heerhugowaard

T: 0228-351835

BOVENKARSPEL
HEERHUGOWAARD

De Tuin 23
1611 KR Bovenkarspel

Bickerstraat 33
1701 ED Heerhugowaard

T: 0228-351835
HAN DEELT GRAAG ZIJN SUCCESFORMULE MET JOU
Altijd al makelaar willen worden?

Wanneer u een mensen-mens bent, u ondernemersgeest heeft, u bereid bent om uw handen uit de mouwen te steken én affiniteit met de makelaardij heeft, dan wil ik graag met u in gesprek! Voor de uitbreiding mijn teams in de omgeving van Enkhuizen/Bovenkarspel én Heerhugowaard/Alkmaar ben ik op zoek naar talenten, die als zelfstandig ondernemer het makelaars vak willen leren en uitoefenen. Vanuit ons unieke concept bieden wij U, als organisatie via een leertraject, de mogelijkheid om direct als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan! Tijdens het vergaren van de benodigde theoretische kennis zult u ook direct in de praktijk aan het werk gaan. U wordt hierdoor ook direct betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden van het vak.

Wat is nu er niet mooier om alles “live” over de schouder mee te kijken en daarmee direct praktijkervaring op te doen? Deze koppeling tussen theorie en praktijk versterkt elkaar enorm! Met meer dan 12 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer/makelaar en met meer dan 1.000 verkochte woningen sta ik aan uw zijde om uw eigen talenten te ontwikkelen en vorm te geven. Makelen op onze wijze als zelfstandig ondernemer is geen baan, is geen werk, maar een soort van “way of life”.

Bent u man of vrouw, jong of oud? U bent allen van harte welkom! Wilt u 20 uur, 40 uur of 80 uur in de week werken? Aan u de keuze. U bepaalt zelf uw ambitieniveau. Wanneer u als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat via de RE/MAX franchiseorganisatie worden uw ondernemerskansen geoptimaliseerd en de ondernemersbedreigingen geminimaliseerd.

Wanneer het harde werken, de idiote werktijden, het gebrek aan vrije tijd u aanspreekt en dit als een uitdaging ziet, dan leg ik u graag onder het genot van een bak koffie of thee uit dat we heel veel gelukkige momenten beleven, dankbaarheid ontvangen en betrokken zijn bij vaak één van de belangrijkste momenten in iemands leven. We love it!

Bent u nieuwsgierig geworden? Stuur een email naar hanvanwijk@remax.nl met uw motivatie, CV en naar welk gebied uw voorkeur naar uitgaat. De omgeving Enkhuizen/Bovenkarspel of Heerhugowaard/Alkmaar. Dan neem ik contact met u op om een persoonlijke afspraak met u te maken.

VIDEO'S
 
 
 
 
 
CONTACT
Vul dit contactformulier in om de eerste stap naar jouw eigen succesformule te zetten.
     Ben je een makelaar of wil je een makelaar worden?
    Ik ben makelaarIk wil makelaar worden

    Als u makelaar bent, heeft u al een diploma?
    ARMTKRMTRMTIk wil intern opgeleid worden

    Hoe ben je op JouwSuccesFormule.com terechtgekomen?