DORDRECHT

Johan de Wittstraat 29
3319 BB Dordrecht
T: 078-6314433

DORDRECHT

Johan de Wittstraat 29
3319 BB Dordrecht
T: 078-6314433
ALEX DEELT GRAAG ZIJN SUCCESFORMULE MET JOU

Profiteer van de ligging van ons pand op een absolute A1 locatie, midden in het financiële en commerciële hart van Dordrecht. Profiteer van het grote klantenbestand van RE/MAX Wittstaete. Vele duizenden vaste klanten zijn bij ons inpandige en aan RE/MAX Wittstaete gelieerde assurantiekantoor aangesloten. Ontvang gratis leads van de assurantieadviseurs die de zaak vaak al voor je beklonken hebben en genereer ook extra inkomsten uit hypotheekomzet. Profiteer van de mogelijkheden die RE/MAX Wittstaete jou biedt. Personeel is op kantoor altijd aanwezig. Dus jouw telefoon wordt altijd opgenomen door adequaat commercieel opgeleide medewerkers voor als je op pad bent. Laat je vervangen door een collega wanneer je op vakantie bent of anderszins niet kunt werken. Bepaal ook je eigen werktijden! Flexibiliteit ten top! Jouw kantoor is altijd open!

Als zzp makelaars bepaal je eigen inkomen en bepaal je eigen werktijden. Geringe kosten voor jou ! Laat je het verschil tussen loondienst en zzp door ons voorrekenen. Zelf een makelaarskantoor in je eentje opstarten? Je zal daar wel gek zijn! Laat ons je het verschil in investering en doorlopende kosten voorrekenen. Denk er om, niet flauwvallen!

Nog geen makelaarservaring ? Geen enkel probleem. RE/MAX leidt jou in no time op tot een effectieve makelaar. De naam RE/MAX staat als een huis. Een bekende naam en een meer dan uitstekend imago garanderen jou steeds weer nieuwe klanten. RE/MAX is niet voor niets s ’werelds grootste en succesvolste makelaarsorganisatie!

VIDEO'S
 
CONTACT
Vul dit contactformulier in om de eerste stap naar jouw eigen succesformule te zetten.
     Ben je een makelaar of wil je een makelaar worden?
    Ik ben makelaarIk wil makelaar worden

    Als u makelaar bent, heeft u al een diploma?
    ARMTKRMTRMTIk wil intern opgeleid worden

    Hoe ben je op JouwSuccesFormule.com terechtgekomen?