Wijkgerichte makelaar beschikt over of is bereid tot starten van ARMT/KRMT opleiding

RE/MAX PRO – Makelaars O.G. is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een full service-makelaarskantoor voor de particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij begeleiden bij aan- en verkoop/aan- en verhuur van vastgoed, verzorgen waardebepalingen en taxaties en voeren voor particuliere huiseigenaren en beleggingsinstellingen beheer over het vastgoed in de ruimste betekenis. Wij hebben in een aantal jaar een goede naam weten op te bouwen in Amsterdam en omgeving. Wij vinden het belangrijk om tijd te investeren in een goede klantrelatie. Dit zorgt ervoor dat onze klanten naar ons terugkomen en onze naam doorgeven aan vrienden, familie en kennissen.

Functieomschrijving - De dagelijkse taken bestaan uit aan- en verkoop/aan- en verhuur van zowel wonen en BOG, het begeleiden van de klantreis en acquisitie van beleggings- en ontwikkelingsobjecten.

Wij zoeken voor de onderstaande Amsterdamse stadsdelen wijkgerichte makelaars:

  • Stadsdeel Centrum
  • Stadsdeel Noord
  • Stadsdeel West
  • Stadsdeel Nieuw-West
  • Stadsdeel Zuid
  • Stadsdeel Oost
  • Stadsdeel Zuidoost

Functie-eisen - Je bent zelfstandig werkend, beschikt over of bent bereid tot het starten van een ARMT, KRMT of RMT studie, hebt -bij voorkeur- werkervaring op de Amsterdamse vastgoedmarkt, hebt een eigen netwerk opgebouwd, bent ambitieus, proactief en commercieel, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent thuis in het gebruik van social media en je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren - Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Sandy Vogelaar via recruiting@remaxpro.nl of 020-3331111. Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.